Poslovna događanja

Ova mirna oaza, daleko od gradske buke mjesto je kao stvoreno za odmak od svakodnevice. Zahvaljujući netaknutoj prirodi i lozama koja okružuju ovo prekrasno imanje, Wine Resort Skelin pravo je mjesto ako tražite lokaciju koja će vaše goste jednostavno oboriti s nogu.

Mjesto za poslovna druženja i evente

Nije novost kako svaka partnerstva započinju dobrom poslovnom večerom pa smo se pobrinuli i za to. Wine Resortom Skelin odašilju miomirisi domaćih specijaliteta autohtone dalmatinske kuhinje koji dolaze ravno iz obiteljskog restorana Amfora. Pobrinut ćemo se da vaši gosti punog želuca i dobrog raspoloženja započnu s konferencijom ili seminarom.

Organizirajte bilo koji oblik poslovnih događanja, od poslovnih konferencija, lansiranja proizvoda, seminara i edukacija do poslovnih domjenaka i team buildinga. Oduševite zaposlenike, partnere ili suradnike s potpuno drugačijim okruženjem. Rado ćemo ugostiti i okupljanja brojnih udruga, društva i skupština kao i donacijske ili humanitarne večere.

Tijekom evenata, opustiti se možete uz etikete vrhunskih i kvalitetnih vina podruma Skelin koja se sjajno sljubljuju uz svako jelo.

Team building

Uživajte u društvu svojih zaposlenika.

Srce svake tvrtke su njezini djelatnici, stoga je važno brinuti o njihovom zadovoljstvu, o radnoj atmosferi, a posebno o njihovim međusobnim odnosima. 

Ima li boljeg načina da ova tri zahtjeva objedinite za boljitak vašeg poslovanja od team buildinga?

Neprocjenjiv je osjećaj boraviti u oazi mira, zagrljenoj vinogradima i maslinicima, koja pruža jedinstven i nezaboravan doživljaj odmora i uživanja u blagodatima domaćih okusa Dalmatinske zagore. 

AKTIVNOSTI

SMJEŠTAJ

DODATNI SADRŽAJI

UKLJUČENO

NA UPIT

Zašto je team building u Wine Resortu Skelin dobra ideja?

Team building u Wine Resortu Skelin odlična je ideja za tvrtke koje žele ojačati timsku dinamiku i poboljšati moral zaposlenika. Prekrasan prirodni ambijent, niz aktivnosti i prilika za suradnju i razvoj vještina čine ga idealnim mjestom za team building.

Bijeg iz ureda: Team building je osvježavajuća promjena ritma uobičajenog uredskog okruženja. Okruženost prirodom može pomoći zaposlenicima da se odvoje od stresora povezanih s poslom i stvore opušteniju atmosferu za team building aktivnosti.

Jačanje suradnje: Uz team building zaposlenici rade zajedno na zadacima koji nisu povezani s poslom, što potiće suradnju i poboljšava komunikacijske vještine. Rezultat je bolji timski rad i produktivniji radni odnosi u uredu.

Razvoj novih vještina: Wine Resort Skelin nudi razne aktivnosti na otvorenom – pješačenje i planinarenje krškim krajolikom, vožnja biciklom, boćanje ili adrenalinski zip-line. Ove aktivnosti mogu potaknuti zaposlenike da izađu iz svojih zona udobnosti i razviju nove vještine, koje mogu povećati njihovo samopouzdanje i poboljšati njihove sposobnosti rješavanja problema.

Jačanje morala: Odmor od posla za sudjelovanje u aktivnostima team buildinga može poboljšati moral zaposlenika i potaknuti osjećaj prijateljstva. To može pomoći u povećanju zadovoljstva poslom i smanjenju stope fluktuacije.

Atraktivni ambijent tradicionalnog dalmatinskog obiteljskog gospodarstva Wine Resorta Skelin – pružit će vam sve potrebno za team building zbog kojeg će vas zaposlenici pitati “Kad ćemo ga ponoviti?”.

Skip to content