Restoran Amfora

Tradicijski okusi Miljevačkih ravni utkani u spoj tradicionalne hrvatske i mediteranske kuhinje prepoznaju se u autohtonim mesnim delicijama, domaćem pršutu i vinima čiji će okusi zaglolicati Vaša osjetila. Sva jela iz našeg jelovnika pripremljena su u vrhunskoj kuhinji opremljenoj prema najvišim standardima kvalitete. S ljubavlju ćemo Vam pripremiti odlična jela s roštilja, janjetinu ili teletinu lešo, i druge mesne specijalitete.

Gurmanska štancija Miljevačkog kraja

Uz vinsku raznolikost Wine Resorta Skelin, u okviru resorta nalazi se i restoran AMFORA, gurmanska postaja za one koji cijene sve izvorno i prirodno. Obiteljski recepti koriste se za pripravljanja domaćih namirnica na tradicionalni način ispod peke, na što su Skelinovi izuzetno ponosni.

Majstorski se peku domaće uzgojeni janjci, pivci i kokoši, bogato garnirani dalmatinskim povrćem, i začinjeni domaćim, maslinovim uljem, spravljenim od maslina koje daju hlad u vinogradima. Dalmatinskom specijalitetu „Janjetine s bižima“ ne može se naći zamjerka ni od strane majstora kuhinje, a recept se višestruko traži.

Oduševite se odličnim ambijentom i savršenom hranom. Amfora je i adresa za jednodnevni posjet za uživanje u domaćim specijalitetima, gdje će se za putnika namjernika uvijek naći i hladne plate bogate domaćim kućnim pršutom i pancetom, kao i sirevima okolnih seoskih gospodarstava.

Jelovnik

Vinaska Karta

Kontakt

RADNO VRIJEME

Od nedjelje do četvrtka – od 11.00 do 23.00

Petkom i subotom – Od 11.00 do 23.30

Doručak za goste Pansiona: svaki dan – od 7.00 do 10.00

REZERVACIJE

Najavite vaš dolazak.

Rezervirajte stol za svoje društvo.

+385 (0)22 882 017

Vaši događaji

O kvaliteti restorana obitelji Skelion svjedoče ne samo brojni turisti koji posebno zakazuju svoja gastro uživanja na ovoj adresi, kao i brojne organizirane ture turističkih agencija, već i tradicionalne obiteljske proslave brojnih stanovnika Šibenika i Drniša. Ovdje se može s “guštom” proslaviti svaki događaj, od svadbi, krstitki, prvih pričesti i krizmi, pa do rođendana i obljetnica.

OBITELJSKE PROSLAVE

Ovdje završava Vaša potraga za savršenom lokacijom na kojoj ćete obilježiti važan obiteljski događaj i počastiti Vaše goste bogatom i ukusnom trpezom.

BAJKOVITA VJENČANJA

Dan Vašeg vjenčanja jedan je najposebnijih trenutaka u životu. Njega ćete uvijek pamtiti i rado ga se sjetiti se s osmjehom na licu. Sve mora biti savršeno. 

POSLOVNI DOMJENCI

Organizirajte bilo koji oblik poslovnog događaj, od konferencija i poslovnih domjenaka i team buildinga. Oduševite zaposlenike, partnere ili suradnike jedinstvenim okruženjem.

Vinarija Skelin

Sa posebnom pažnjom poslužuje Vas baš obitelj Skelin, jer smatraju da samo tako mogu osluhnuti skrivene želje i zahtjeve svojih gostiju, trudeći se oko vas kao oko člana obitelj, želeći unaprijediti svoju gastro i vinsku ponudu tako da se poželite vratiti na još jedan vinski i gastro doživljaj. 

Skip to content