Pansion Skelin

Dio Wine Resorta Skelin su tri luksuzno opremljene kuće s prostranim apartmanima i sobama opremljenima za potpuni užitak odmora. Sve smještajne jedinice obogaćene su balkonom s vrtnom garniturom, kako bismo Vam osigurali dodatno opuštanje uz prelijep pogled i mirise dalmatinskog bilja s čašom vina u ruci.

Odmor za cijelu obitelj

U sklopu obiteljskog gospodarstva Skelinovi dvori nalaze se tri luksuzno uređene kuće podijeljene na apartmane i sobe s ukupno 60 kreveta. Sobe su dvokrevetne (1×2 ležaja) i četverokrevetne (2×2 ležaja), dok su apartmani opremljeni francuskim ležajima s mogućnošću dodatka dodatnog ležaja. Sve sobe i apartmani su klimatizirani i zvučno izolirani, a gosti u njima, kao i u restoranu, imaju besplatan pristup bežičnom internetu (Wi-Fi). Besplatno privatno parkiralište dostupno je neposrednoj blizini objekta i nije potrebna rezervacija.

DVORIŠTE

Usluge čišćenja

Kućni ljubimci

Aktivnosti

Bazen i wellness

Hrana i piće

USLUGE RECEPCIJE

Općenito

USLUGA DOSTUPNA NA:

Apartman

Već od 550 kn/noć. Luksuzno uređeni apartmani sastoje se od spavaće sobe, dnevnog boravaka s kuhinjom, kupaonice i terase. Uređeni su u tradicionalnom stilu i opremljeni svim potrepštinama za koji bi vam mogle zatrebati tijekom odmora na našem imanju.

Dvokrevetna soba

Već od 480 kn/noć. Dvokrevetne sobe sastoje se od dva ležaja. U ponudi imamo i duplu dvokrevetnu sobu pogodnu za obiteljski smještaj. Sve sobe imaju kupaonicu s tuš kabinom. Dvokrevetne sobe Skelinovih dvora sadrže bračni krevet, vlastiti WC s tuš kabinom, TV i balkon koji pruža prekrasan pogled na cjelokupno gospodarstvo. Uređene su u tradicionalnom stilu i opremljene svim potrepštinama za koji bi vam mogle zatrebati tijekom odmora na našem imanju.

Dupla dvokrevetna soba

Na našem imanju moguće je iznajmiti duplu dvokrevetnu sobu (četiri ležaja u dvije sobe) za cijelu obitelj. Duple dvokrevetne sobe Skelinovih dvora sadrže ukupno četiri ležaja u sobi s bračnim krevetom, i sobi s dva ležaja, kupaonu s tuš kabinom i terasu koja pruža prekrasan pogled na gospodarstvo. Duple dvokrevetne sobe idealne su za obiteljski odmor roditelja s djecom. Uređene su u tradicionalnom stilu i opremljene svim potrepštinama za koji bi vam mogle zatrebati tijekom odmora na našem imanju.

Restoran i Vinarija

Na domaće specijalitete složene po tradicionalnim, obiteljseim receptima, obitelj Skelin izuzetno je ponosna. Jela ispod peke obećavaju gozbu za sva osjetila, a vina, satkana usmenom predajom obiteljskih tajni i suvremenom tehnologijom proizvodnje, razlog su vrhunskog doživljaja Dalmatinske zagore.

Skip to content