Obiteljsko gospodarstvo Skelin dobilo je oznaku Safe stay in Croatia (nacionalnu oznaku sigurnosti).

Potvrda je to naših napora da boravak i odmor svakog gosta na imanju Etnoskelin bude bezbrižan i udoban. Sigurno i odgovorno uživajte u našim apartmanima i restoranu Amfora uz vrhunske kapljice bijelog i crnog vina iz naših vinograda te u domaćim delicijama i bogatoj ponudi specijaliteta i hrvatskih tradicionalnih jela.

Vidljivo istaknuta oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija koje su usvojile nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

U ovoj čakuli pročitajte:

Što znači oznaka Safe Stay in Croatia?

Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica sredinom veljače pokrenuli su kampanju oznake “Safe stay in Croatia”. Oznaka jamči poštivanje nacionalnih, ali i svjetskih standarda zdravstvene i higijenske zaštite u turističkim i s njima povezanim djelatnostima, uz već na tržištu poznatu oznaku Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) Safe Travels.

Sigurnost i zdravlje posjetitelja te svih djelatnika u turizmu na prvom je mjestu. Dobro pripremljena i sigurna turistička lokacija gospodarstva Etnoskelin uvijek je imperativ, kao i danas, kada je to posebno važno, brinuti o sigurnosti i zdravlju svojih gostiju. Protokolarne i epidemiološke mjere provodimo na svim razinama turističke djelatnosti.

Zašto odabrati obiteljsko gospodarstvo Etno Skelin?

Obiteljsko gospodarstvo Skelin smješteno je u zaštićenom području Nacionalnog parka Krka, na samo tri kilometra od rijeke Krke, u mjestu Drinovci, 30-ak kilometara sjeverno od Šibenika. Okruženo netaknutom prirodom, vinogradima i maslinicima, koja pruža jedinstven i nezaboravan doživljaj odmora i uživanja u blagodatima domaćih okusa Dalmatinske zagore. Uz ponudu autohtonih domaćih delicija imamo i vlastiti restoran te pršutanu i vinariju.

Vidimo se!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content